Масло ши. Альтернатива ботоксу

З’явилося в європейській косметології зовсім недавно, масло ши спровокувало хвилю підвищеного інтересу: дерматологи заговорили про те, що з’явилося натуральне засіб, здатний потіснити ботокс.
Що таке масло ши? Це субстанція нагадує крем білого або золотисто-жовтого кольору, іноді вміст ліпідів у ньому може коливатися в залежності від технології віджиму. Олія, що добувається з плодів дерева вителлярия, що виростає в африканських саванах. Мешканцями цих областей масло ши розглядається як справжній еліксир молодості, тому що велика кількість жінок, користуючись ним, зберігають красу. Цікаво, що воно застосовується не тільки в догляді за обличчям, але і як інгредієнт для приготування різних страв африканської кухні.

Які переваги масла ши? Воно використовується в лікуванні опіків і ран, для усунення рубців і розтяжок. Внаслідок підвищеного вмісту жирних кислот, стеаринової і олеїнової, воно добре підтримує рівень гідратації шкіри і, отже, підвищується її еластичність.

Високий рівень неомильних речовин є однією з характеристик олії. Роблячи невеликий аналіз, можна побачити, що масло ши містить 9-14% тригліцеридів (порівняно з 3-5% в олії авокадо і 5-7% в жожоба). Ці речовини роблять чудеса: вони не тільки грають провідну роль в омолодженні шкіри, але і дозволяють досягти дуже хороших результатів у лікуванні екземи і псоріазу.
Іншими словами, масло ши вважається засобом, що дозволяє вирішити будь-яку клінічно проблему.

Крім того, виявлено, що воно дає хороші результати в скороченні зморшок шляхом прискорення вироблення десмозина, одного з компонентів еластину.

Завдяки властивості запобігати передчасні мімічні та вікові зморшки, багато виробників косметики включили це природне засіб до складу кремів і масок. Масло володіє тонкою структурою, легко проникає в шкіру, не блокує оксигенацію і не закупорює пори. В той же час воно – ідеальний елемент сонцезахисних кремів.

Як використовувати масло ши? Вживати його можна в чистому вигляді, оскільки воно высокорафинированное і має приємний запах. Але цей вид природної косметики не слід зберігати в холодильнику.

Безпосереднє нанесення на шкіру ефективно для зменшення розтяжок і плям, а також після депіляції воском і навіть після гоління – для запобігання подразнення. Якщо ви йдете на пляж, краще всього обробіть шкіру маслом напередодні (за кілька годин), щоб тригліцериди подіяли адекватно. Шкіра буде захищена на 100%, а ви отримаєте красивий загар.

Приймаючи ванну, можна додати чайну ложку для посилення релаксації.

СПА-центри вживають це природне засіб при антицелюлітному масажі.

Особливо ефективно масло може бути використано для лікування ніг. Якщо ви провели в русі цілий день, спробуйте зробити ножний масаж в салонах краси або будинку. Кроки прості: опустити ноги у ванну з морською сіллю на кілька хвилин, використовувати пемзу, щоб нормалізувати відшарування епідермісу, після чого втерти в шкіру масло ши.

Розташовано в Догляд за шкірою

Залишити коментар

Ваш email не будет опубликован. Обязательные поля отмечены *

Ми вдячні за Вашу цікавість !